Com fel·lar de manera extraordinària

Senyoretes i mascles d’arreu del món, és igual si teniu sobrepès o els pantalons us fan bossa, si us espanteu cada cop que us emmiralleu o no podeu parar de tirar-vos fotografies; aparqueu tot el que esteu fent, pareu la música, poseu-vos còmodes i llegiu atentament.

D’això se’n podria escriure una tesi doctoral però no em puc esplaiar gaire, per tant, pressuposaré coses bàsiques que tots hauríeu de tenir assimiladíssimes i aniré al gra. El fonament de la lliçó és centrar Tota la vostra atenció -rodolí- en l’acte, no hi pot haver ni un sol segon de distracció, cap pensament, cap interrupció aliena a l’acció. Heu de tenir en compte que el vostre Univers s’ha de comprimir en aquests centímetres de carn prèviament massejats i empedreïts; això vol dir que cada instant és essencial, no hi pot haver un més enllà, heu d’oblidar fins i tot la persona que hi ha darrere. Si això ho feu bé, ja teniu un 80% de satisfacció assegurat.

Que sigui l’individu que hi ha rere El Membre qui prengui la decisió de moure-us el rostre posicionant les seves mans a la part posterior del vostre crani és senyal que la vostra feina està agradant -és un elogi, no una ofensa, per tant-, no us hi contraposeu. Cal ser submís en cert aspecte. Amb això no vull dir que si esteu a punt de morir asfixiats, no us podeu apartar, està clar, però si la situació no és extrema, és preferible no discontinuar la feina. Un cop dit això, anem a centrar-nos en l’ordre i els moviments en si, que no per ser el 20% restant són menys importants.

1) Iniciareu el recorregut -prèviament interioritzat- per una part erògena que moltes vegades no es té en compte: els testicles. Heu de tenir en compte que a dins hi ha el vostre obsequi, s’han de tractar amb tota la cura del món; els acariciareu i llagotejareu com si es tractés d’un hàmster acabat de néixer. Gaudiu de la seva curiosa textura.

2) Posteriorment, aprofitareu l’embranzida per dirigir-vos al tronc, aquest no és més que un element que fa de pont entre els testicles i el gland. Serveix com a un punt de referència i també fa la funció de guia. Col·loqueu la mà prop del prepuci i repetiu el mateix moviment que faríeu si donéssiu un cop de puny a la taula -ara més lent, ara més ràpid, ara més pressió, ara menys… com ho considereu-. Podeu besar-lo, mentrestant, també.

3) El gland és -com bé sabeu- la part més sensible però, com molts altres aliments, ha d’anar acompanyat. Si heu aplicat correctament els savis consells que us he donat anteriorment, no us heu de preocupar pel condiment. El més important d’aquesta part és la subtilesa, no podeu deixar de fer les altres coses mencionades. Cobriu-lo amb la cavitat bucal i degusteu-lo mentre moveu el cap circularment, resseguint tot el tronc. He dit Tot. Ho podeu compaginar hàbilment amb els dos apartats anteriors.

Tot això s’ha de reiterar les vegades que siguin necessàries i cal acompanyar-ho d’esporàdiques mirades d’uns quatre segons -s’entén que durant tot el procés els ulls estan clucs- directes als ulls, intenses i penetrants. Però una cosa està clara, si la Passió no us transporta a un altre món, si considereu que és una acció que es fa en certes ocasions per pur compromís, si la Luxúria no està dins vostre, deixeu-ho córrer. Us ho prego. De res.

3 thoughts on “Com fel·lar de manera extraordinària

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s