Orgasme inequívoc

Apreciats mascles heterosexuals i lesbianes de totes les edats, avui, per fi, em dirigeixo únicament a vosaltres. Avui discursejaré sobre òrgans genitals femenins. Més concretament sobre el clímax, sobre la culminació d’allò que tant us deliu per fer tothora; el zenit d’allò pel qual sou capaços de fer qualsevol bestiesa per aconseguir: viatjar a l’altra punta del món, apartar-vos dels vostres éssers estimats o, fins i tot, cometre infraccions de la llei. Perquè amics, amigues, s’ha acabat que us prenguin el pèl. A pèl.

Seria absurd alliçonar-vos sobre què heu de fer a fi d’aconseguir el valorat Orgasme femení: que, en aquest aspecte, la Dona és més complicada que els homes és una veritat universal irrefutable. Altura i grandària del clítoris, amplitud i capacitat de dilatació de la vagina i/o anus, localització de l’esponja uretral; sapidesa, textura, faiçó. No n’hi ha cap d’igual. Sexe oral, vaginal, anal, masturbació o excitació desbordant per conversa, la via és irrellevant. La importància, avui, rau en el fet que sapigueu detectar quan aquest preuat final és verídic o, per contra, quan es tracta d’una imperdonable mentida fruit de l’avorriment causat per la vostra poca traça. Tan sols dos punts:

El primer ítem a tenir en compte són els segons previs al moment de màxima satisfacció en l’excitació sexual: respiració entretallada, tensió i constrenyiment muscular, sobretot de la part abdominal; oclusió inhabitual de la parpella superior amb la inferior i pèrdua de sentit comú. Aquests són els símptomes més visibles. Fàcils de fingir, sí, però també fàcils de delatar en el cas que no siguin reals. Si interrompeu l’acció bruscament mentre la femella els efectua i aquests persisteixen, vol dir que no són autèntics. Si tenen una durada de més de quinze segons, vol dir que aquesta persona us està mentint. Vol dir que està jugant amb vosaltres, que us enganya, que us pren per curts. I vosaltres sou llargs.

Continuem. Si no heu estat capaços de discontinuar aquests moments previs exposats al paràgraf anterior perquè la Dona us té dominats o no hi heu estat a temps, el segon punt important per confirmar la veracitat orgàstica són els espasmes, esporàdicament acompanyats d’una lleugera tremolor corporal que pot no ser perceptible als vostres ulls. Espasmes interns, al coll de la vagina, i espasmes externs, generalment més accentuats a les extremitats inferiors. Més pronunciats i reiteratius al principi, més distesos i subtils cap al final. La durada és de, com a mínim, vint-i-tres segons. Si aquests no s’evidencien, és que no hi ha hagut Orgasme i, per tant, és que sou uns rotunds paquets. Dels crits, ni cas.

Res d’excuses, res de pensar-vos que ella és diferent i que jo, una de les poques persones sensates que resta a la faç de la Terra, estic fent-vos creure una cosa que no és certa. Si la vostra Amant incompleix una d’aquestes dues característiques invariables per a qualsevol persona que hagi nascut amb vulva, és que, efectivament, no us està essent lleial. A partir d’aquí, tot és qüestió de parlar-ne, cosa que mai funciona, o de matar-vos a palles sols mentre ploreu a un racó de l’habitació perquè heu descobert que no serviu per res i que fins i tot amb això, heu estat objecte de burla. I sí, la mida importa. Molts ànims.

Perdoneu, lesbianes, per haver-me oblidat de vosaltres. Quedem quan vulgueu.

3 thoughts on “Orgasme inequívoc

  1. Quin gran descobriment (et seguia per Twitter però no sabia l’existència d’aquest blog). “ Perdoneu, lesbianes, per haver-me oblidat de vosaltres. Quedem quan vulgueu.”, no ho diguis dos cops.

    Liked by 1 person

  2. Jo seria lesbiana però sóc mascle i m’he corprès de recordar-ho en les meves amants/amigues/companyes de llit, només hi afegiria que la tivada de cabells/esgarrapada sol ser també innequívoc de no mentir.

    M'agrada

Deixa un comentari